Thefamouslyobsolete52

(0)
Follow
Something About Company

Mi a legfontosabb készség a pókerben?

Az első freeroll, amit valaha játszottam, az Aces volt Megtanultam pókerezni a PokerStars freerollokon keresztül. Hogyan válasszunk egy könnyen megtanulható játékot? Szeretnék egy olyan játékot, amelyben a lehető legkevesebb fogadási kör van. Az első dolog, amit meg kell tennie, amikor szembesül egy döntés, hogy megtudja, milyen esélye van a győzelemre. És mivel a póker egy valószínűségi játék, akkor képesnek kell lennie arra, hogy kitalálja, hogy másodpercek alatt.

A legfontosabb készség a pókerben az, hogy hogyan kell használni a valószínűségi elméletet az intelligens döntések meghozatalához. Tehát ez az én személyes stratégiám. Nem titok, hogy én játszottam a WSOP Main Event 10 alkalommal, még akkor is, ha egyáltalán nem járt jól. Minden alkalommal megtanultam valami újat, és 5%-kal vagy annál többet javítottam a játékomban – általában mindössze három hét alatt!

A Vegasba tett utazások között folytattam tanulmányaimat és tanultam más jó játékosok tapasztalatait. Soha nem fogsz tökéletesen játszani, mert a játékosoknak mindig meg kell mondaniuk. Poker még mindig az egyik legjobb játék. Ha minden nap egy játékot kellett játszanom, valószínűleg PPP vagy H lenne Azok, akik kevesebb blöffölési képességgel rendelkeznek, többet keresnek olyan webhelyeken, mint a PPP. Mindig 50/50 lesz, amikor egy fordulót nyerünk.

Tehát az esélye, hogy fejeket kap az utolsó két fordulón, 50%. Ha az első három fordulón kapsz fejeket, akkor 50% esélye van arra, hogy az utolsó két fordulón kapsz fejeket, és 25% esélye arra, hogy az utolsó két fordulón kapsz fejeket. Mi a helyzet az utolsó két fordulóval? És ha nyer, akkor nyer 25 Hamarosan diplomázni fog a póker kezdőtől a ravasz játékosig, aki készen áll a fejlettebb stratégiák kifejlesztésére.

Tartsa ezt a póker alapot szem előtt tartva, ahogy finomítja a készségeket tapasztalattal. De mindig tartsa meg a megfelelő perspektívát – a póker sikere a technikai szakértelemre támaszkodik, de az igazi öröm a barátságos verseny izgalomából származik. Észreveszed, hogy az emberek hajlítanak, amikor kell, és észreveszik, hogy hajlítanak, amikor kell. Jobban tudják, hogyan kell tartani és emelni, amikor a zsetonok szorosak, és tudják, mikor kell nyomni és leengedni.

Amikor a versenyek kezdődnek, és a tétek nagyon kicsi, akkor észre a különbség a játékosok között Pokerstars vs. Milyen értékű egy kéz? Vegyünk egy egyszerű példát. Tehát egy kéz várható értéke -1. Mekkora az esélye annak, hogy megnyerjük a kezünket? Ön fejjel felfelé játszani, és ez egy érme flip. És amellett, hogy tudja, mi a valószínűsége, hogy megnyeri a kezét, meg kell tudnia, mi a várható értéke a kéz.

Office Photos

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

This company has no active jobs

Contact Us